add_filter( 'frm_encode_subject', 'frm_remove_subject_encoding', 10, 2); function frm_remove_subject_encoding( $encode, $subject ) {return false; };

Skorsten

Våra tjänster

VI HJÄLPER DIG MED DIN SKORSTENSRENOVERING

Lika viktigt som det är att väja rätt installatör för att sätta in din kamin, kakelugn eller öppna spis är det att välja rätt företag för murning eller renovering av din skorsten. Du ska kunna känna dig säker på att skorstenen effektivt slussar ut den rök och de gaser som uppstår när du eldar. Vi på KL Kaminer & Skorstenar har bred kunskap och lång erfarenhet inom fasad- och murningsarbeten och har som mål att alltid leverera så hög kvalité som möjligt. På så sätt kan du känna dig trygg när du anlitar oss, oavsett om det gäller skorstensrenovering, skorstensreparation eller kanalreparation.

 

KVALITATIV SKORSTENSREPARATION PÅ VÄSTKUSTEN

KL Kaminer & Skorstenar har tillverkat, renoverat och reparerat skorstenar och kaminer runt om på västkusten sedan augusti år 2011. Vårt fokus är att erbjuda dig som kund personlig service och en smidig helhetslösning där du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg med ditt val. Med största noggrannhet och passion kommer vi hjälpa dig att renovera din kamin eller skorsten för att du sedan ska kunna njuta av ett säkert och kvalitativt slutresultat.
Utöver upprustning av din kamin eller skorsten kan vi även hjälpa dig att renovera kakelugn, renovera öppenspis eller renovera gjutjärnskamin. I vår butik i Uddevalla kan du träffa våra kunniga medarbetare och ta upp de frågor och funderingar du har kring ditt projekt. Där kan du också ta en närmare titt på de produkter vi erbjuder, såsom rökrör, kassetter, insatser och andra tillbehör som hör kaminer och skorstenar till.

 

KONTAKTA OSS IDAG

Välkommen att kontakta oss redan idag för offert! Vi kommer dessutom gärna ut till dig på ett gratis hembesök för att titta på just dina förutsättningar. På så sätt kan du känna dig trygg i ditt val och få chans att träffa våra duktiga medarbetare. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina fasad- och murningsarbeten!