add_filter( 'frm_encode_subject', 'frm_remove_subject_encoding', 10, 2); function frm_remove_subject_encoding( $encode, $subject ) {return false; };

Installation

Vi utför montage av kamin samt skorsten

VI HJÄLPER DIG ATT SÄTTA IN DIN KAMIN

Har du bestämt dig för att investera i en kamin eller kakelugn? Vi hjälper dig med installation och montering. Att montera en kakelugn eller kamin tillför härlig värme och är ett bra val om du vill skapa en mysig känsla i ditt hem. Dessutom är det ett kostnadseffektivt alternativ då du sparar pengar på kaminens energi. För att den varma luften ska sprida sig vidare ut i hemmet kan vi även hjälpa dig att montera en airmove. Den ser till att luften i rummet cirkulerar och bidrar därmed till en jämnare värmefördelning i bostaden. Även den rök som bildas behöver ta vägen någonstans och då gäller det att ha en väl fungerande skorsten. Har du en gammal erbjuder vi renovering och behöver du en ny ser vi till att montera en passande skorsten hos dig.

 

HJÄLP ATT MONTERA ÖPPEN SPIS ELLER KAMIN TILL ETT BRA PRIS?

Behöver du hjälp att montera en öppen spis eller att installera en braskamin till ett förmånligt pris finns vi på KL Kaminer & Skorstenar här för dig. Vi är återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden och ser till att ta fram den mest kostnadseffektiva lösningen för dig. Vi hjälper dig att installera och montera din kamin, braskamin, insats/kassett till öppen spis, spiskassett, skorsten, stålskorsten, blockskorsten, kakelugn, vedspis och köksspis. Oavsett vilken typ det gäller kommer vår kunniga personal hem till dig för säker montering. Behöver du hjälp med frimurning av kassetter, skorstensreparation, skorstensrenovering, kanalreparation eller taksäkerhet finns vi till hands även för detta. Luta dig tillbaka medan vi utför jobbet.

 

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Kontakta oss för en offert när du vill montera din bakugn, kamin eller öppna spis. Vi erbjuder dessutom ett kostnadsfritt hembesök för att du alltid ska kunna känna dig trygg med ditt val och vara säker på att få en kvalitativ slutprodukt. Våra kunniga medarbetare kommer att säkerställa att dina önskemål och krav tas i beaktning och att en säker montering utförs efter din bostads förutsättningar.