add_filter( 'frm_encode_subject', 'frm_remove_subject_encoding', 10, 2); function frm_remove_subject_encoding( $encode, $subject ) {return false; };

Murning

Våra tjänster

VI UTFÖR FRIMURNING AV HÖG KVALITET

Behöver du hjälp med murning av skorsten eller letar du efter någon som kan utföra frimurning av en vedspis? Då har du kommit rätt. Våra duktiga medarbetare har lång erfarenhet och bred kunskap inom såväl murning och fasadarbete som skapande av egendesignade kaminer. Vi finns tillgängliga på hela västkusten och kommer gärna ut till dig på ett kostnadsfritt hembesök för titta på just dina förutsättningar. På så sätt kan du alltid känna dig trygg och säker i ditt val.

 

BEHÖVER DU HJÄLP MED MURNING ELLER FOGNING?

Planerar du att installera en kamin eller kakelugn i din bostad behöver du också en kvalitativ skorsten där röken kan ledas ut. Vi på KL Kaminer & Skorstenar utför bland annat murning av skorstenar, murning av skorstenstopp, fräsning av skorstenar, fogning av skorstenar, fogning av fasad samt frimurning av kassetter, eldstäder och vedspisar. Vi hjälper dig även att renovera en gammal skorsten om det skulle behövas. Du kan helt enkelt kontakta oss för alla typer av arbeten som rör murning eller fasadarbete och vi har en mängd väl genomförda projekt i ryggen. Kika gärna närmare på dessa under ”Projekt” för att skapa dig en uppfattning om vad vi kan erbjuda just för dig och din bostad.

 

VI TAR FRAM EN OFFERT EFTER DINA BEHOV

Vårt fokus är att alltid erbjuda dig högsta möjliga kvalitet och personlig service. Vi är återförsäljare åt marknadens ledande kaminleverantörer och sköter hela processen – från beställning till montering.
Kontakta oss för en offert idag. Vi tar fram ett skräddarsytt förslag oavsett om det gäller murning av skorstenar eller frimurning av eldstäder. Vill du få mer information eller titta närmare på våra produkter är du varmt välkommen till vår butik i Uddevalla. Vi ger dig gärna tips och råd om allt som gäller kaminer och skorstenar. Välkommen!