add_filter( 'frm_encode_subject', 'frm_remove_subject_encoding', 10, 2); function frm_remove_subject_encoding( $encode, $subject ) {return false; };

OM OSS

KL Kaminer & Skorstenar AB

KL KAMINER & SKORSTENAR – HÖG KVALITET OCH PERSONLIG SERVICE

KL Kaminer & Skorstenar AB slog upp sina portar i augusti år 2011 med en enkel affärsidé – att sälja och montera kaminer till så hög kvalité som möjligt. Detta har vi hållit fast vid och har idag en mängd väl genomförda projekt i ryggen. Utöver olika typer murning och renovering, monterar vi alltifrån kakelugnar, skorstenar och vedspisar till kassetter, köksspisar och kaminer i Uddevalla och dess omgivningar. Önskar du designa din alldeles egna kamin kommer vi även kunna hjälpa dig med detta. Hos oss ska det vara enkelt att få rätt hjälp och därför erbjuder vi kostnadsfria hembesök så att du kan känna dig trygg med ditt val.
Vi har jobbat många år i branschen och består av ett gäng kunniga och erfarna medarbetare. Vi gör alltid vårt yttersta för att förverkliga din dröm, oavsett om det handlar om en vacker kamin eller egendesignad eldstad. Om du är nöjd är vi på KL Kaminer nöjda.

FÖRSÄLJNING OCH MONTERING AV KAMINER I UDDEVALLA

Vi är återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden. Med vår hjälp kan du lita på hög kvalitet och personlig service – hela vägen från beställning till montage. Skulle du behöva några reservdelar till din kamin, kassett eller kakelugn så hjälper vi gärna till. I vår butik kan du även köpa rökrör samt övriga tillbehör som hör kaminer och kakelugnar till. Kontakta oss gärna om du har frågor kring våra tjänster eller sortiment. Du är också varmt välkommen in i vår butik i Uddevalla där vi kan visa dig vårt sortiment.

KONTAKTA KL KAMINER FÖR OFFERT

Vi på KL Kaminer är verksamma på hela västkusten. Behöver du därför hjälp med renovering av skorstenar eller installation av kaminer och bor i Göteborg, Strömstad, Trollhättan, Vänersborg, Mellerud eller annan närliggande stad finns vi tillgängliga där också. Kontakta oss för en offert eller ett kostnadsfritt hembesök så ska vi göra allt för att förverkliga dina önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

KL KAMINER & SKORSTENAR I UDDEVALLA